Over Delta Scanner Zeeland

Welkom op de website van Delta Scanner Zeeland. Dé website met informatie, achtergronden en actueel nieuws voor belangstellenden in het scannerluisteren in Zuid West Nederland en Vlaanderen.

Meeluisteren met de loodsboten in Vlissingen, de sportvliegtuigen boven Zeeland, de sleepboten in Antwerpen, de binnenvaartschepen bij de Krammersluizen, de luchtballonnen boven Zeeuws-Vlaanderen, de containerschepen over de Westerschelde, de zendamateurs op Walcheren, de binnenvaartschepen over de Nieuwe Waterweg in Rotterdam, de nieuwe kustwacht helikopter van Arnemuiden, de reddingsbrigades langs de kuststrook, de regie bij wielerwedstrijden.

Nog steeds kun je met een scanner en/of breedband ontvanger meeluisteren naar allerlei overheidsdiensten, luchtvaart, scheepvaart, zendamateurs, havendiensten, de kustwacht, de Life Line helikopters, omroepstations en heel veel meer. Daarvoor is deze website die informatie geeft voor luisteraars in Zuid West Nederland. Want zover strijkt het gebied met informatie: de Zeeuwse delta, Vlaanderen, West-Brabant en de havens van Antwerpen, Dordrecht en Rotterdam.

Op deze website kun je ook informatie vinden over scanners, antennes (binnenkort), informatie over P2000, online scanners, capcodes, een handige frequentielijst (pdf), kaarten van vaar- en luchtwegen etc. Verder informatie over zendamateurs (frequenties en verenigingen) maar ook waar je live kunt meekijken met bijvoorbeeld de scheepvaart en vliegtuigen.

Klik hier voor de folder om te versturen en/of uit te delen aan belangstellenden.

Sinds vorig jaar (2023) zijn er scanner indelingen voorbewerkt, klik hier voor de rsf en hpd files.

error: Content is protected !!