Tabellen

Wie kent ze nog: de boeken Frequentietabellen voor scanners boordevol frequenties en achtergrondinformatie voor de scannerluisteraars over o.a. ambulances, brandweer, politie, douane, marechaussee, wegenwacht, bergingsbedrijven, luchtvaart, scheepvaart en heel veel meer.

Jan Völkers begon ermee in 1980, toen de eerste druk uitkwam bij Kluwer Technische Boeken. Tot en met 2004 zou hij 18 edities uitbrengen waarna Johan Beck in 2006 (19e editie) en 2008/2009 (20e editie) de laatste twee edities liet uitbrengen.

Om toch nog een beetje in die traditie voort te gaan proberen we in het menu Tabellen de meest voorkomende frequentietabellen te publiceren waarmee (nieuwe) scannerluisteraars de frequentiebanden kunnen scannen om bestaande- en/of nieuwe gebruikers te ontdekken.
Hierin zijn nu al opgenomen:

Suggesties en/of opmerkingen zijn van harte welkom, klik hier

Nieuw zijn de scanner indelingen die sinds december 2022 online staan, klik hier om verder te kijken.

Deze website van Delta Scanner Zeeland heeft als doel om informatie te delen die voor scannerluisteraars uit Zuid West Nederland interessant kan zijn. Daarnaast zijn er nog verschillende andere (landelijke en regionale) bronnen om informatie te vinden:

error: Content is protected !!