Open dagen Verkeerscentrale Botlek


Op 20 april en 11 mei organiseert het Havenbedrijf Rotterdam twee open dagen met twee verschillende tijdsloten per dag in Verkeerscentrale Rotterdam in de Botlek. Per sessie hebben we plek voor 40 personen, dus wees er snel bij want vol is vol. Deelname is gratis.

Vanuit twee verkeerscentrales in de Botlek en Hoek van Holland volgen verkeersbegeleiders alle schepen die de haven van Rotterdam in- en uitvaren of er doorheen varen. De verkeersbegeleiders zien de schepen op hun radar en staan met de schepen in contact.

Tijdens de open dagen vertellen de verkeersbegeleiders over hun werkzaamheden en geven ze vol trots een rondleiding op de werkvloer en in de back-up ruimte. Ook zijn de ambassadeurs van ‘Varen doe je samen!’ aanwezig en geven zij een korte presentatie over veilig varen door de Rotterdamse haven voor recreatievaart.

Deze open dagen zijn vanwege het programma speciaal gericht op beroepsvaart en recreatievaart. Mis deze unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de verkeerscentrale Rotterdam-Botlek niet.

Klik hier om aan te melden voor 11 mei (20 april is al volgeboekt).

 

error: Content is protected !!