Nieuw seizoen Open Radio Huis

Bron: website VRZA ZWN

Vanaf komende zaterdag 23 september start het nieuwe winterseizoen betreffende het Open Radio Huis bij de radioclub van de VRZA Zuid West Nederland in Vlissingen. 

De locatie aan de Binnenhaven in Vlissingen is dé plek om te experimenteren daar waar thuis (te) weinig ruimte is. Hier kun je wat makkelijker experimenteren met (zelfbouw)antennes, het inbouwen van apparatuur in voer- en vaartuigen, het maken van soldeerprojecten, onderling QSO, programmeren van scanners, luister- en zendapparatuur etc. Het is ook dé locatie voor zij die op woensdagen verhinderd zijn om naar de club te komen.

Ook voor scanner liefhebbers!

Net als voorgaande edities is het Open Radio Huis toegankelijk voor iedereen: belangstellenden in de radiohobby (luisteren, zenden, solderen, zelfbouw, scanner luisteren etc.) en andere geïnteresseerden. Het is ook de ideale plek voor belangstellenden om eens kennis te maken met het radiospectrum, en wat de radiohobby zoal kan bieden. 

Handig om te weten: men is er zaterdags van 09.00 uur tot 16.00 uur, koffie en thee is gratis, inhoud koelkast 1 euro per flesje/blik. Je kunt er lunchen om 12.30 uur met het door jezelf meegenomen lunchpakket en/of het broodje van Smoske (om de hoek). Neem vooral ook je eigen spullen mee om te experimenteren of om de aanwezigen om advies te vragen. Een scanner discone antenne, een dualband VHF/UHF antenne en een FD-4 HF antenne hangen al buiten.

Bezoekers hoeven niet lid te zijn van de radioclub, iedereen is van harte welkom.
Toch lid worden ? Dit kost slechts 25 euro per jaar! Meer info via info@pi4zwn.nl
Je krijgt dan een PA nummer waarmee je gratis QSL kaarten kunt laten versturen.

Wellicht tot komende zaterdag of op een van de bijeenkomsten in de komende maanden!

Eerstvolgende edities

Zet de volgende data alvast in je agenda:

  • Zaterdag 7 oktober 2023
  • Zaterdag 4 november 2023
  • Zaterdag 2 december 2023
  • Zaterdag 6 januari 2024 (met aansluitend de Nieuwjaarsreceptie.
error: Content is protected !!