LVNL: Op de radar


Via het Scannerforum kwamen we op het Youtube kanaal van LVNL: Luchtverkeersleiding Nederland. In een serie afleveringen bezoeken zij enkele verkeersleiders.

In bovenstaande aflevering bezoekt LVNL luchtverkeersleider Rosemijn op Rotterdam The Hague Airport. Hier worden verschillende soorten commercieel vliegverkeer afgehandeld. Wat maakt het werken hier zo bijzonder? Rosemijn vertelt hier alles over in aflevering 1 van ‘Op de radar’.

Abonneer op het LVNL Youtubekanaal via @luchtverkeersleiding om alle afleveringen niet te missen!

Meer over LVNL

Het Nederlandse luchtruim behoort tot de drukste en meest complexe ter wereld. Schiphol is ondanks de kleine thuismarkt in Europa en de wereld een belangrijke speler op het gebied van aantal vluchten, passagiers en vracht. De enorme stroom aan inkomende en uitgaande vliegtuigen wordt iedere dag weer veilig en effectief van en naar Schiphol en de regionale luchthavens in Nederland geleid. Het betekent dat we altijd klaar moeten zijn om op hoog niveau te kunnen presteren. Dat betekent ook dat onze organisatie uitdagingen heeft die daarbij passen, zoals het vinden en opleiden van de beste talenten en het optimaliseren van onze systemen.

Lees verder via LVNL (tevens bron bovenstaande tekst)

Klik hier om het Scannerforum te bezoeken.

error: Content is protected !!